Vergroot je kracht met praktische inzichten

 Wil jij een boost en geinspireerd worden tijdens diverse praktische lezingen?
Na deze energieke dag ben je zelfbewuster en activeer je jouw kracht*.
Donderdag 10 november 2022 | Jaarbeurs Utrecht | €100,- collegakorting

Bekijk het programma » Download het overzicht van het congres »


De praktijkgerichte sprekers:
Leontien van Moorsel

Succesvol wielrenster en expert in doorzettingsvermogen


Paul Ramakers

Motivational speaker en Change Accelerator


Virginia Yanquilevich

CEO, Dopper


Maria Schoenmakers

Leiderschapscoach & Empowerment Expert


Anita van Oijen-Hanegraaf

Trainer in persoonlijke en bedrijfsambities, TEDx spreker


Bekijk alle sprekers »


*Zeg assistant, weet jij waar je kracht ligt?

Assistant Power Class

De 5 lezingen geven je deze inzichten:

  • Groei in productiviteit en effectiviteit
  • Verander je gedrag op een effectieve manier
  • Durf keuzes te maken en krijg controle
  • Doorzettingsvermogen versus balans
  • Wissel ervaringen uit met ervaren assistants

Met 'ask me anything'-sessie: ga in gesprek met drie ervaren assistants en wissel ervaringen uit. Wat kunnen jij van hen leren en direct in je werk toepassen?

Na de Assistant Power Class heb je het lef om keuzes te maken, pak je de controle en houd je deze vast. Je weet dat je de mogelijkheid om te veranderen zelf in de hand hebt.

Schrijf je direct (samen) in »

Assistant Power Class 2022
Congres: 10 november, Utrecht

Download

Voor een compleet overzicht van het programma raden we je aan de brochure te downloaden

Download (PDF)
9.30 uur
Ontvangst
10.00 uur

Opening door dagvoorzitter
Anita van Oijen-Hanegraaf, AIM Consulting Group
10.30 uur

Maak je klaar om te groeien in productiviteit en effectiviteit

Maria Schoenmakers leiderschapscoach & empowerment expert

Maria spreekt vol energie over thema’s als leiderschap, ambitie, empowerment en groei. Ze deelt haar lessen uit het bedrijfsleven gecombineerd met dagelijkse nieuwe inzichten en kennis over zelfontwikkeling.

Maria gelooft dat je gaat stralen als je de keuzes maakt die bij jou passen en leiderschap neemt over je werk en leven. Ze laat je graag zien welke stappen jij kan nemen om jouw werk op authentieke en sprankelende wijze uit te voeren.

11.15 uur
Koffie en koekjes
11.45 uur

Ask me anything sessie

Ga in gesprek met drie ervaren assistants en wissel ervaringen uit. Wat kunnen jij van hen leren en direct in je werk toepassen?

12.30 uur
Lunchpauze
13:30 uur

Hoe het succes van Dopper leidt tot gedragsverandering

Virginia Yanquilevich, CEO Dopper

De missie van Dopper is om mensen de mogelijkheid te bieden om herbruikbare flesjes te verkiezen boven single-use waterflesjes om zo de waterbronnen van de wereld te beschermen. De wereldwijde campagnes van Dopper verspreiden de boodschap plastic vervuiling te stoppen en uit de kraan te drinken. Zo creëren ze, stap voor stap, een beweging van changemakers. Virginia vertelt over deze gedragsverandering.

14:15 uur

Kies of er wordt voor je gekozen; de keynote over keuzes, veerkracht en eigenaarschap

Paul Ramakers, Motivational speaker en Change Accelerator

Paul's verhaal is puur, confronterend en pijnlijk af en toe. Hij neemt je mee op zoek naar jezelf. Ook al staat hij op het podium, het verhaal gaat over jou. Met een aantal confronterende opdrachten laat hij je voelen dat je de keuze hebt.

Dus: ben jij eigenaar of slachtoffer? Durf te kiezen en heb het lef de gevolgen van jouw keuzes onder ogen te komen.

15.00 uur
Koffie, thee en sapjes
15:30 uur

Doorzettingsvermogen en de juiste balans

Leontien van Moorsel, succesvol wielrenster en tevens overwinnaar van een eetstoornis

De exacte invulling van deze lezing maken we zo snel mogelijk bekend.

16.15 uur
Einde congres met borrel

Schrijf je direct (samen) in »

 

Leontien van Moorsel
Leontien van Moorsel

Leontien is een van de succesvolste sportvrouwen van Nederland. Vele titels heeft zij in haar carrière bij elkaar gereden als wielrenster. Ze werd vier keer Olympisch kampioene, negen keer wereldkampioene, twee keer winnares van de Tour de France, 39 keer Nederlands kampioene en houdster van het werelduurrecord.

Alweer geruime tijd heeft Leontien haar wielercarrière achter zich gelaten en is zij in 2005 samen met haar man Michael Zijlaard een eigen bedrijf begonnen; Leontien Total Sports. Leontien geeft o.a. spin-, wielren- en mountainbikeclinics en organiseert jaarlijks Leontien Ladies Ride en Leontien Ladies Run.

Leontien verzorgt regelmatig presentaties voor o.a. het bedrijfsleven waarbij zij niet alleen haar verhaal van een ongelooflijke wielercarrière vertelt, maar ook haar persoonlijke gevecht tegen een eetstoornis. In 2008 is ze Leontien Foundation gestart. Via de foundation ondersteunde Leontien destijds doelen op het gebied van eetstoornissen. In 2015 heeft ze samen met koningin Máxima het Leontienhuis geopend; een inloophuis waar bezoekers geholpen worden om de balans in hun leven te vinden.


 

Anita van Oijen
Anita van Oijen-Hanegraaf

Anita heeft jarenlange ervaring binnen grote organisaties in zeer diverse functies. Van directiesecretaresse tot manager Facilitaire Dienst en Wereldwijd inkoopster van niet productie gerelateerde diensten en producten. Na deze ervaringen is ze haar eigen bedrijf gestart, waarin ze wereldwijd organisaties en mensen begeleidt als sparring partner en trainer in het realiseren van hun persoonlijke en bedrijfsambities.

Ze werkt met name met directies en leidinggevenden. Daarnaast is ze internationaal keynote speaker, TEDx spreker, gastdocent aan de Hogeschool en begeleidt ze vrouwelijke investeerders en onderneemsters. Zij kent als geen ander het spanningsveld waarin de Executive Assistant en Personal Assistant opereert vanuit haar eigen ervaringen in dit vak en haar ervaringen in het werken met de leidinggevenden waarmee de Executive Assistants en Personal Assistants werken.


 

Paul Ramakers
Paul Ramakers
Paul begint zijn carrière bij General Electric (GE). Hij reist de wereld rond en zijn leven wordt gedomineerd door macht, status en geld. Paul brengt alle offers die nodig zijn om ‘rich & famous’ te worden, tot hij keihard met beide benen op de grond wordt gezet... Voor zolang dat nog kan.

 

Virginia Yanquilevich
Virginia Yanquilevich

CEO Dopper


 

Maria Schoenmakers
Maria Schoenmakers

Mijn naam is Maria Schoenmakers, ambitie is mijn tweede naam. Ik ben empowerment expert en leiderschapscoach. Ik help leidinggevenden hun leadership skills te ontwikkelen zodat ze met meer rust en plezier leiding gaan nemen over hun werk en team(s).

Na snel carrière te hebben gemaakt als business consultant in Dublin werd ik teamleider van 25 en daarna 44 juristen en advocaten. In 2019 werd ik genomineerd in de Top 15 Best Young Professionals van Nederland

Voor de buitenwereld het perfecte plaatje. Voor mezelf trouwens ook. Prachtig koophuis, lieve vriend. Gestudeerd in Leiden, Boston en stage gelopen in New York en zakelijk en privé veelvuldig de wereld afgereisd. Een CV ”om je vingers bij af te likken” (woorden van een oud-collega). Mijn motto? Alles kan, als je maar wil!

Op een gegeven moment klopte het niet meer. Dus ging ik harder werken. Totdat ik lichamelijke klachten kreeg en mijn lichaam aan de noodrem trok. 

Ik was mijn sprankelende en ambitieuze zelf even kwijt. Ik stapte uit het bedrijfsleven omdat ik te ambitieus was om écht een burn-out te krijgen. Ik investeerde flink in mijn persoonlijke ontwikkeling om te ontdekken wat mijn volgende stap zou worden.  


 


Datum en locatie

Assistant Power Class 
10 november 2022 | 09.30 uur tot 16.15 uur

 

Jaarbeurs Utrecht (Media Plaza)
Jaarbeursplein 6 
3521 AL  Utrecht
+31 (0)30 295 5881

Routebeschrijving


Investering & collegakorting

Type ticket Prijs p.p. (excl. btw)

Collegakorting*
Prijs p.p. vanaf 2 personen (excl. btw):

Assistant Power Class 2022 €699,- €599,-

Schrijf je direct (samen) in »

*Collegakorting:

Kom je samen met je collega’s naar de Assistant Power Class op 10 november 2022? Goed nieuws: jullie krijgen niet alleen korting, maar wist je dat 'samen leren' een geweldig effect heeft op het doorvoeren van veranderingen en leerpunten in jouw organisatie? Het is immers een hele klus om de volgende dag zelf jouw collega's te overtuigen van jouw geweldige inzichten. Zorg dus dat jullie ook meteen op dezelfde golflengte zitten!


 

Certificaat en studiepunten voor het SMI Degree

Omdat je tijdens deze dag werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, belonen wij dat met 2 studiepunten en het deelnamecertificaat.

Bij 12 studiepunten heb je recht op het SMI Assistant Degree. Bij 24 studiepunten heb je recht op het SMI Top Assistant Degree en bij 40 studiepunten ontvang je het SMI Excellent Assistant Degree. Met ieder van deze diploma's maak jij jouw ervaring zichtbaar: erg interessant voor jouw organisatie en CV! Meer informatie over studiepunten en het SMI Degree
Contact


Meer informatie


Heb je vragen of wil je graag advies of deze dag geschikt is voor jou?
Bel of mail me geheel vrijblijvend!

Marjan Muller
Tel: 040 - 2 974 947
E: opleidingsadvies@secretary.nl


Verantwoordelijk voor het programma


Lotte van den Berg
Congres manager

Marie-Jose Smedeman
Project CoördinatorVia onderstaande knop kun je veilig, eenvoudig en snel inschrijven voor dit congres. Verzeker jezelf van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg je deelname vast!
Assistant Power Class 2022

Download de Brochure

Voor een compleet overzicht van het programma raden wij je aan om de brochure te downloaden. Ter informatie: Assistant Power Class 2022 start op 10 november 2022 in Jaarbeurs Utrecht!

Heb je een vraag? Neem voor meer informatie contact op met:

Wil je, naast dit event, ook op de hoogte blijven van onze praktische werktips, events en opleidingen op je vakgebied?

Onze privacy-policy

Inlogcode:

Congres | 2022-11-10