In 2023 werd dit congres gewaardeerd met een 8,1:

“De ambiance, ontvangst, locatie, bereikbaarheid, catering (subliem), sfeer, goede timing gedurende de dag, leuke activiteiten en attenties gedurende de dag waren erg goed bevallen. Veel humor, interactie en een afwisselend aanbod van onderwerpen.”

“We zijn in de watten gelegd! Titia is een geweldige dagvoorzitter met veel humor. Sprekers waren inspirerend. Ook leuk dat Epke en Patrick naderhand nog even in de lobby bleven hangen, waardoor je nog gelegenheid had om ze afzonderlijk nog wat te vragen.”

“Deze dag is altijd een 'cadeautje', goed om te netwerken en we steken altijd iets op van alle sprekers. Erg leuk!”

Podcasts opgenomen tijdens het Nationaal Secretaresse Congres

Na de lezingen van Patrick van Veen, Elise Schaap en Helen Monument is er volop nagepraat met deelnemers van het congres. Hoe hebben zij de lezing ervaren? Op welke manier is dit toepasbaar in het secretaressevak? Beluister hier de laatste afleveringen van de Management Ondersteuners Podcast.


 

Winnares van de SMI-award 2023: Ettie Momeni Chambatani

Een powervrouw, ze houdt grip in hectische tijden en ze is attent en proactief. Het is een kleine greep uit de woorden die Ettie Momeni Chambatani, managementassistente bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), typeren. Ze ontving tijdens het congres van Secretary Management Institute de award voor beste secretaresse van het jaar. “Deze prijs is heel bijzonder voor me en is een beloning voor het harde werken.” Laat je inspireren door haar ongelooflijke verhaal