Nationaal Secretaresse Congres 2021

Nieuwe opzet: live & online

Eén dag live op 9 februari 2021 in Utrecht, inclusief het hele jaar online leren

Het thema: Vitaliteit en Verandering. Hoe blijf je in de veranderende wereld van nu vitaal en up to date? Leer om te gaan met veranderingen binnen jezelf en jouw functie.

Tijdens het Nationaal Secretaresse Congres 2021 leer je het hele jaar door, op een veilige manierKies zelf: kom naar het 26e congres en/of ga voor het online 'Jaar Lang Leren'-pakket.

Tip: maak gebruik van de vroegboekkorting tot 1 december.

Bekijk het programma van het congres » Bekijk het online pakket » ✔ Schrijf je direct in »

Nationaal Secretaresse Congres 2021


Live congres - 9 februari, UtrechtArie Boomsma

Fitness & Health-specialist


Mark Tigchelaar

Breinexpert


Mystery Guest

Binnenkort meer...


Hoe houd je je hoofd en lichaam vitaal? Hoe werk je aandachtig thuis, zodat je je werk toch af krijgt? Hoe zorg je voor de juiste mix van ‘focus aan’ en ook ‘focus uit’? Dit soort vragen wordt uitgebreid besproken door hun persoonlijke verhalen en inhoudelijke lessen.
Vorig jaar was het uitverkocht en door 534 assistants beoordeeld met een 8,4.

Lees meer over deze topsprekers »


Onze 7 garanties voor een veilig congres

Wees gerust, we zorgen ervoor dat jij veilig kennis opdoet en netwerkt tijdens het congres op 9 februari 2021 in Utrecht:

 1. Leren, luisteren en netwerken op 1,5 meter afstand
 2. Schone ruimtes en voldoende desinfectiemiddel
 3. Veilige start- en eindtijden, zodat je buiten de spits kunt reizen
 4. Verantwoorde koffie- en lunchpauze
 5. Duidelijke looproutes
 6. De Jaarbeurs is een veilige congreslocatie
 7. We checken of iedere deelnemer klachtenvrij is

Is het live congres toch niet mogelijk vanwege Corona-maatregelen? Dan gaan we online door.

Bekijk de 7 garanties »

Veiligheidsmaatregelen Nationaal Secretaresse Congres 2021
Nationaal Secretaresse Congres 2021

Online 'Jaar Lang Leren'-pakket

Je ontwikkelt jezelf online met 10 workshops & masterclasses en 5 video's. Neem iedere maand een momentje voor jouw eigen ontwikkeling.

 • Enkele onderwerpen: werkgeluk vergroten, meer impact maken, leren uilen, in 5 stappen naar jouw toekomstige rol, je gedachten sturen en meer...
 • Verzorgd door onze zeer professionele docenten, zoals Astrid Kies en Titia Huisman
 • Iedere 2e dinsdag van de maand, om 9.30 uur (30 tot 60 minuten)
 • Volg live via Vimeo en stel direct jouw vraag aan de docent
 • Verhinderd? Geen probleem, je kijkt alles gemakkelijk terug tot 31 december 2021
 • Eerste online workshop op 12 januari 2021: 'Hoe zeg je wat je bedoelt'

Lees meer over dit pakket »


Korting tot 1 december:
Kom met een collega en ontvang tot € 200,- p.p. vroegboekkorting

Lees meer over alle kortingen


Nationaal Secretaresse Congres 2021

SMI Award Nationaal Secretaresse Congres 2021

Nomineer je collega en win samen!
SMI Award & gratis tickets

De SMI Award is dé prijs voor de beste en/of meest innoverende ondersteuner van 2020.
Geef je collega op via een tag en toelichting op Linkedin en misschien wint hij/zij wel onze SMI wisseltrofee. Daarnaast maak jij ook kans op 5x2 tickets voor het online 'Jaar Lang Leren'-pakket, zodat je samen met je genomineerde collega werkt aan jullie ontwikkeling!

Geen zorgen: heb je al een ticket (full of alleen online) of wil je sowieso een ticket? Indien je deze prijs wint, krijg je je geld van het online ticket terug.

Lees meer over de SMI Award en nomineren »

Nationaal Secretaresse Congres 2021
9 februari, Utrecht

Nationaal Secretaresse Congres 2021


Tijdens het live congres* leer je - op veilige afstand - hoe je je hoofd en lichaam vitaal houdt, aandachtig (thuis)werkt met alle prikkels, de ideale mix tussen focus 'aan' en 'uit', en meer. Ook leer je het hele jaar verder dankzij het extra online 'Jaar Lang Leren'-pakket.

Tot 1 december schrijf je je met €100,- korting in voor slechts €799,-.

Lees meer over het 'Jaar Lang Leren'-pakket » Reserveer mijn stoel op het congres » ✔ Bekijk onze 7 garanties voor een veilig congres »

*Is het congres in Utrecht toch niet mogelijk vanwege Corona-maatregelen? Dan gaan we altijd online door.

 


10.30 uur
Binnenkomst met een kop koffie en taart
11.00 uur
Opening
11.15uur


Vitaliteit

Hoe zorg je dat je je lichaam en je hoofd vitaal houdt? Arie leert je kijken en luisteren naar je lichaam. Wat is voor hem het omslag punt geweest en wat kun je bereiken met een vitalere mindset?

Arie Boomsma

Arie is eigenaar van de Vondelgym-sportscholen en veelgevraagd spreker over fitness en vitaliteit. Hij is Fitness & Health-specialist bij RTL Boulevard en voor het AD maakt hij de serie Fit met Arie.
Lees meer over Arie
12.00uur

Mystery Guest

12.45 uur
Lunchpauze
13.45 uur
Uitreiking SMI Award:

Nomineer je collega voor de SMI Award! De prijs voor de beste of meest innoverende ondersteuner van 2020. Geef je op via Linkedin en misschien win jij wel de wisseltrofee én 2 online 'Jaar Lang Leren'-tickets om samen aan jullie persoonlijke ontwikkeling te werken.

14.00 uur

Focus management

Je werkomgeving is radicaal veranderd. Thuis werken kan heel prettig zijn, maar je moet nóg meer dan op kantoor je eigen focus organiseren. Zeker als je gezinsleden óók thuis zijn. Hoe doe je dat? Hoe zorg je voor de juiste omgeving en technieken voor écht aandachtig werk zodat je al je werk toch af krijgt? En aan het eind van de dag nog energie over hebt … dat kan!

 • Hoe organiseer je je aandacht in een wereld vol afleiding?
 • Hoe zorg je voor de juiste mix van ‘focus aan’ en ook ‘focus uit’?
 • Welke werkroutines helpen je als thuiswerker om écht lekker te werken?

Mark Tichelaar

Mark is superspecialist in breinkunde. Hoe werkt ons brein, hoe gaat het om met aandacht, afleiding en impulsen? En hoe laat je het optimaal werken? Als je snapt hoe je brein ‘onder de motorkap’ werkt, krijg je hands-on inzichten waarmee je met meer focus werkt. Aan het eind van de dag gewoon je to do lijst af? Dat kan met de juiste focus.
Lees meer over Mark
15.00 uur

Einde Congres

Lees meer over het 'Jaar Lang Leren'-pakket » ✔ Reserveer mijn stoel op het congres »

Dit zijn de sprekers van het live congres op 9 februari 2021:

 

Arie Boomsma

Arie Boomsma

Arie Boomsma is eigenaar van de Vondelgym-sportscholen en veelgevraagd spreker over fitness en vitaliteit. Hij is Fitness & Health-specialist bij RTL Boulevard en voor het AD maakt hij de serie Fit met Arie. Hij schreef over sport en gezondheid onder meer de boeken De man en zijn lichaam (2012), Beweeg (2016) en FIT (2018), waarvan meer dan 75 duizend exemplaren verkocht zijn.

 

Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar is dyslectisch, studeerde neuropsychologie, en is breinexpert. Hij helpt meer dan 14 jaar overheden, organisaties en onderwijsinstellingen om hun productiviteit te verhogen, door effectief gebruik te maken van de mogelijkheden van de hersenen. De methode is wetenschappelijk onderbouwd en wordt in 16 landen gebruikt. Inmiddels heeft Mark meer dan 100.000 mensen opgeleid in de methoden om meer uit het brein te halen. Hij is daarnaast betrokken bij verschillende TV programma’s over de hersenen en is auteur van 4 boeken. Deze zijn vertaald in 6 talen.

 

Mystery Guest

Binnenkort maken we onze mystery guest bekend.


Dit zijn de trainers van het extra online 'Jaar Lang Leren'-pakket:

Astrid Kies

Coach, trainer en eigenaar van Kies, voor jezelf academie

Astrid vindt het belangrijk om te inspireren, te motiveren, te confronteren, to the point te zijn, te doen, te denken in mogelijkheden, te ontdekken, te enthousiasmeren, in te voelen waar het werkelijk om gaat. En dat allemaal met een dosis humor. Ze helpt mensen in hun kracht te leren staan door te bouwen aan het vertrouwen in zichzelf. Want daar waar mens en talent samenkomen gebeurt iets wonderbaarlijks.

 

Elisa Schipper

Coach Vernieuwend Denken

Onze gedachten zijn van grote invloed op ons humeur, ons doen en laten en zelfs onze gezondheid. Wanneer je weet hoe je dit positief kunt inzetten ervaar je hier winst op ieder vlak in je werk (en leven). Elisa laat je ervaren hoe je door middel van Vernieuwend Denken kiest voor (werk)geluk. Elisa is coach, trainer en eigenaar van Free My Mind Coaching en Training.

 

Luc Swaab

Braintrainer en eigenaar van Kennis INZ

Luc is een ervaren BrainTrainer die kenniswerkers van (internationaal) bedrijfsleven, overheid en onderwijs ondersteunt ‘to thrive in the knowledge economy’. Bepalen waar je je aandacht aan geeft, geeft voor een groot deel vorm aan je leven. Het richten van je aandacht is daarvoor ongelofelijk belangrijk. Hij is gefascineerd door de relatie tussen gedragsverandering en de werking van de hersenen.

 

Sicco de Ree

Trainer en adviseur, de mens als toegevoegde waarde

Inspireren, motiveren, enthousiasmeren en service gericht denken zijn kreten die perfect bij Sicco passen. Zijn specialisatie ligt op de toekomst van werken en dan in het bijzonder voor het secretariële vak. Zijn aanstekelijke enthousiasme en brede algemene kennis zorgen voor een prettige omgang met mensen en een groot aanpassingsvermogen. Zo zorgt hij altijd voor een plezierige en energieke leeromgeving.

 

Titia Huisman

Titia Huisman

Titia werkt sinds 1994 als coach en adviseur voor bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs. Opgeleid als trainer en organisatieadviseur, geregistreerd beroepscoach, laat ze zich met liefde uitdagen door mensen met dilemma’s, teams die zich  willen ontwikkelen en organisaties in verandering. Ze combineert haar theater-achtergrond met een uitgebreid scala aan coachings- en trainersmethodieken. Schakelt soepel tussen het belang van de groep en het persoonlijk leerdoel van iedere cursist. Werkt met een sterk Noordelijke inslag: nuchter, met humor, uit de klei en betrokken.

Datum en Locatie

 

Nationaal Secretaresse Congres:
9 februari 2021

Jaarbeurs Utrecht
Croeselaan 6
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving 
Veiligheidsmaatregelen van de Jaarbeurs

 

 

Scala Jaarbeurs Utrecht

 

We spelen zo snel mogelijk in op de vaak wisselende maatregelen. Is het congres op 9 februari toch niet mogelijk vanwege de Corona-maatregelen? Dan gaan we altijd door: online. Lees meer over onze 7 garanties voor veilig leren & ontmoeten.

 

Investering & kortingen

Datum Type ticket Prijs p.p. (excl. btw)

Collegakorting*
Prijs p.p. vanaf 2 personen (excl. btw):

Early bird - tot 1 december Meest gekozen optie: Full ticket €799 €699
  Online ‘Jaar Lang Leren’-pakket only €349 -
Vanaf 1 december Full ticket  €899 €799 (vanaf 5 personen: €699,-)
  Online ‘Jaar Lang Leren’-pakket only €399 -

Ticket uitleg:

 1. Complete keus: Full ticket. Hiermee heb je toegang tot alle kennis en informatie van het Nationaal Secretaresse Congres 2021. Naast dat je op 9 februari - veilig - ons congresprogramma bijwoont, heb je (een jaar lang) toegang tot het online 'Jaar Lang Leren'-pakket.
 2. Online 'Jaar Lang Leren'-pakket: dit online pakket bestaat uit 10 workshops & masterclasses en 5 tips & tricks video’s door onze gespecialiseerde docenten. Je kunt deze (tot een jaar lang) terug kijken via ons Nationaal Secretaresse Congres Platform.

*Collegakorting:

Kom je samen met je collega’s naar het live Nationaal Secretaresse Congres op 9 februari 2021? Goed nieuws: jullie krijgen niet alleen korting, maar wist je dat 'samen leren' een geweldig effect heeft op het doorvoeren van veranderingen en leerpunten in jouw organisatie? Het is immers een hele klus om de volgende dag zelf jouw collega's te overtuigen van jouw geweldige inzichten. Daarom komen steeds meer assistants samen met hun collega('s) naar het Nationaal Secretaresse Congres. Zorg dus dat jij ook meteen op dezelfde golflengte zit!

De full ticket prijs is inclusief koffie/thee en lunch op het live congres (excl. btw). De kortingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties.


 

Certificaat en studiepunten voor het SMI Degree

 

Omdat je tijdens deze dag werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, belonen wij dat met 2 studiepunten en het deelnamecertificaat.

Bij 12 studiepunten heb je recht op het SMI Assistant Degree. Bij 24 studiepunten heb je recht op het SMI Top Assistant Degree en bij 40 studiepunten ontvang je het SMI Excellent Assistant Degree. Met ieder van deze diploma's maak jij jouw ervaring zichtbaar: erg interessant voor jouw organisatie en CV! Meer informatie over studiepunten en het SMI Degree
Contact


Meer informatie


Heb je vragen of wil je graag advies of deze dag geschikt is voor jou?
Bel of mail me geheel vrijblijvend!

Marjan Muller
Tel: 040 - 2 974 947
E: opleidingsadvies@secretary.nlVerantwoordelijk voor het programma


Sabine Slagter
Congres manager

Manon Claassens
Project Coördinator
Bezoek veilig het congres

Wees gerust, met onze 7 garanties zorgen we dat jij veilig kennis opdoet en netwerkt tijdens het Nationaal Secretaresse Congres op 9 februari 2021 in Utrecht.

Bekijk de 7 garanties »


Nationaal Secretaresse Congres 2021
Veiligheidsmaatregelen Nationaal Secretaresse Congres 2021

Onze 7 garanties:

 1. Leren, luisteren en netwerken op 1,5 meter afstand
 2. Schone ruimtes en voldoende desinfectiemiddel
 3. Veilige start- en eindtijden, zodat je buiten de spits kunt reizen
 4. Verantwoorde koffie- en lunchpauze
 5. Duidelijke looproutes
 6. De Jaarbeurs is een veilige congreslocatie
 7. We checken of iedere deelnemer klachtenvrij is

Bekijk het programma van het congres »

We spelen zo snel mogelijk in op de vaak wisselende maatregelen. Is het congres op 9 februari toch niet mogelijk vanwege de Corona-maatregelen? Dan gaan we altijd door: online via Vimeo.

Reacties op onze Corona-maatregelen:

In september hebben we de workshops van de uitgestelde Nationale Secretaresse Dag verzorgd in de Jaarbeurs, met bovenstaande 7 garanties. Dit zijn enkele reacties van deelnemende assistants:

 • Mijn complimenten voor het coronaproof organiseren van deze inspirerende dag!
 • Het was prima en veilig ingeregeld tijdens de Corona crisis.
 • Ik vond het een hele geslaagde en interessante dag. Ook hoe jullie alles (coronaproof) geregeld hebben. Mijn complimenten!
 • Genoten van de ruime opzet.
 • Prima gedaan met alle regels ed. mijn complimenten!
 • Veel dank voor de goede organisatie.
 • We konden de workshops goed coronaproof volgen.
 • Prima verzorgd met de 1,5 meter afstand. Heerlijk eten en leuke workshops.
 • Ruime aandacht voor veiligheid ivm Covid.
 • Locatie, heel coronaproof, complimenten voor de organisatie.
 • Er werd goed rekening gehouden met de 1.5 meter afstand.
 • Je voelde je gelijk heel erg welkom. Heel fijn ook dat alles echt coronaproof was. 
 • Het was even wennen aan de corona afstand, hoewel de sfeer goed was (zoals altijd).
 • Een borrel zou nog leuk geweest zijn, maar ik snap dat dat lastig te organiseren is in deze tijd.

Online 'Jaar Lang Leren'-pakket

Neem iedere maand in 2021 een momentje voor je eigen ontwikkeling. Naast het congres op 9 februari in Utrecht, volg je 10 online masterclasses & workshops en 5 tips & tricks video's, gegeven door onze zeer professionele docenten.

Alleen het online pakket? Dat kan! Tot 1 december schrijf je je in voor slechts €349,-.

✔ Bekijk ook het live programma op 9 februari » ✔ Schrijf je direct in »


Nationaal Secretaresse Congres 2021
 • Online: 5x Masterclass, 5x Workshop, 5x Tips & Tricks
 • Topics zoals werkgeluk, impact maken, leren uilen, je toekomstige rol, productiviteit en meer...
 • Iedere 2e dinsdag van de maand, om 9.30 uur (30 tot 60 minuten)
 • Volg live via Vimeo, vanuit de locatie die je zelf kiest en via je telefoon, tablet of laptop
 • Stel direct jouw vraag aan de docent
 • Verhinderd of komt het even niet uit? Je kijkt alles gemakkelijk terug tot 31 december 2021
 • Dit pakket krijg je automatisch als je deelneemt aan het live congres op 9 februari 2021 in Utrecht.
 • Liever alleen online leren? Dit pakket is ook los verkrijgbaar.

Nomineer je collega en win samen!
SMI Award & gratis online tickets

De SMI Award is dé prijs voor de beste en/of meest innoverende ondersteuner van 2020.
Geef je collega op via een tag en toelichting op Linkedin en misschien wint hij/zij wel onze SMI wisseltrofee. Daarnaast maak jij ook kans op 5x2 tickets voor het online 'Jaar Lang Leren'-pakket, zodat je samen met je genomineerde collega werkt aan jullie ontwikkeling!

Geen zorgen: heb je al een ticket (full of alleen online) of wil je sowieso een ticket? Indien je deze prijs wint, krijg je je geld van het online ticket terug.

Lees meer over de SMI Award en nomineren »

SMI Award Nationaal Secretaresse Congres 2021

Programma

Bekijk hieronder het schema en de uitgebreide toelichting van de 10 online workshops en masterclasses.

 DATUM

 LOCATIE

 SESSIE

 TITEL

 SPREKER

 DUUR

 12 januari

 Online

 Workshop

 Hoe zeg je wat je bedoelt

 Astrid Kies

 30 MIN

 9 februari

 Jaarbeurs,

Utrecht

 Congres

 Vitaliteit en Verandering

 Alleen full tickets

 Arie Boomsma

 Mark Tigchelaar

 Hele dag

 9 maart

 Online

 Masterclass

 Vergroot jouw werkgeluk

 Elisa Schippers

 60 MIN

 13 april

 Online

 Workshop

 Productiviteit betekent vooral dat je datgene doet wat je je hebt voorgenomen

 Luc Swaab

 30 MIN

 11 mei

 Online

 Masterclass

 Zet de juiste stappen naar jouw toekomstige rol

 Sicco de Ree

 60 MIN

 8 juni

 Online

 Workshop

 Kantoorpolitiek, hoe krijg ik het voor elkaar?

 Titia Huisman

 30 MIN

 6 juli

 Online

 Masterclass

 Hoe vergroot jij jouw impact op de werkvloer?

 Astrid Kies

 60 MIN

 14 september

 Online

 Workshop

 Stuur je gedachten, word een vernieuwend denker

 Elisa Schippers

 30 MIN

 12 oktober

 Online

 Masterclass

 Leren Uilen: afstand van emoties

 Titia Huisman

 60 MIN

 9 november

 Online

 Workshop

 Jouw vak in 2030

 Sicco de Ree

 30 MIN

 14 december

 Online

 Masterclass

 Aandacht AUB

 Luc Swaab

 60 MIN


 

12 januari
Hoe zeg je wat je bedoelt

Online workshop, 30 minuten, start 9.30 uur

 • Leer hoe je krachtiger communiceert
 • Stoppen met twijfeltaal doe je zo!
 • 7 praktische direct toepasbare tips

Astrid Kies
Coach, trainer en eigenaar van Kies, voor jezelf Academie | Lees meer over Astrid


9 maart
Vergroot jouw werkgeluk

Online masterclass, 60 minuten, start 9.30 uur

 • Hoe maak je van jouw dramacollega je droomcollega?
 • Hoe beïnvloed je de sfeer overal ten positieve?
 • Hoe creëer jij je droombaan?

Elisa Schipper
Coach Vernieuwend Denken | Lees meer over Elisa


13 april
Productiviteit betekent vooral dat je datgene doet wat je je hebt voorgenomen

Online workshop, 30 minuten, start 9.30 uur

 • Hoe vergroot je je aandachtsspanne?
 • Waarom is dat belangrijk?
 • Hoe krijg je gedaan wat je je hebt voorgenomen?

Luc Swaab
Braintrainer en eigenaar van Kennis INZ | Lees meer over Luc


11 mei
Zet de juiste stappen naar jouw toekomstige rol

Online masterclass, 60 minuten, start 9.30 uur

 • Je leert welke stappen je kunt zetten naar jouw nieuwe rol
 • Je leert welke bijbehorende uitdagingen je tegen kunt komen en hoe je hiermee omgaat

Sicco de Ree
Trainer en adviseur, de mens als toegevoegde waarde | Lees meer over Sicco


8 juni
Kantoorpolitiek, hoe krijg ik het voor elkaar?

Online workshop, 30 minuten, start 9.30 uur

De zes fasen 'van Macht naar Kracht’: gevangenschap, leren, prestatie, reflectie, aanvaarding, wijsheid

Titia Huisman
Geregistreerd beroepscoach en organisatieadviseur | Lees meer over Titia


6 juli
Hoe vergroot jij jouw impact op de werkvloer?

Online masterclass, 60 minuten, start 9.30 uur

De basis van goede communicatie is weten hoe jij communiceert.

 • 3 Bouwstenen voor succesvolle communicatie
 • Krijg inzicht in gedrag dat wel werkt
 • Leer hoe jij jouw ideeën helder overbrengt en andere motiveert
 • Effectief online communiceren doe je zo

Astrid Kies
Coach, trainer en eigenaar van Kies, voor jezelf Academie | Lees meer over Astrid


14 september
Stuur je gedachten, word een Vernieuwend Denker

Online workshop, 30 minuten, start 9.30 uur

 • Ervaar hoe gedachten je leven beïnvloeden
 • Creëer jouw ideale plaatje
 • Ervaar meer energie

Elisa Schipper
Coach Vernieuwend Denken | Lees meer over Elisa


12 oktober
Leren uilen, afstand van emoties

Online masterclass, 60 minuten, start 9.30 uur

De uil ziet alles en woont op een tak of in een toren om dat te kunnen doen. De uil houdt afstand van emoties & oordeel en meldt zich als het nodig is. De uil observeert en heeft geleerd om het eigen oordeel te scheiden van deze observaties. De uil heeft oog voor het belang van de organisatie maar maakt eigen keuzes en is daar trouw aan. Assistants moeten kunnen 'uilen’. De ervaring leert dat daar rust en overzicht ontstaat.

Titia Huisman
Geregistreerd beroepscoach en organisatieadviseur | Lees meer over Titia


9 november
Jouw vak in 2030

Online workshop, 30 minuten, start 9.30 uur

Misschien heb je het gevoel dat je deze rol niet kunt gaan uitoefenen binnen een grote organisatie of is je manager niet zo vooruitstrevend als dat jij bent. Kortom: je hebt het gevoel te worden afgeremd door je omgeving. Tijdens deze workshop gaan we dat obstakel te lijf.

 • Je leert in hoeverre jouw omgeving je support of juist afremt
 • Je krijgt handvatten om eventuele belemmeringen positief te beïnvloeden
 • Hoe ziet jouw vak er dan uit het wat zijn jouw kansen

Sicco de Ree
Trainer en adviseur, de mens als toegevoegde waarde | Lees meer over Sicco


14 december
Aandacht AUB!

Online masterclass, 60 minuten, start 9.30 uur

In de toekomst zijn er twee soorten mensen: degenen die hun aandacht en hun leven laten beheersen door anderen en degenen die zelf de controle pakken.

 • Word je interne triggers de baas
 • Zet je waarden om in tijd
 • Hack je telefoon, mail, computer en vergadering terug
 • Maak een fijne en afleidingsvrije werkplek voor jezelf

Luc Swaab
Braintrainer en eigenaar van Kennis INZ | Lees meer over Luc

Ben je benieuwd naar het Nationaal Secretaresse Congres 2021 en weet je nog niet zeker of je erbij kunt zijn?
We houden je graag op de hoogte.

Wil je, naast dit event, ook op de hoogte blijven van onze praktische werktips, events en opleidingen op je vakgebied?

Onze privacy-policy


Welke assistant verdient de SMI Award?

'Vitaliteit en Verandering' is het thema van het Nationaal Secretaresse Congres 2021. Heb jij een collega die:

 • de meest innoverende ondersteuner is;
 • voor positieve verandering heeft gezorgd op het werk;
 • het verschil maakt voor jullie organisatie;
 • alle collega's vitaal houdt;
 • gewoon ontzettend goed is in zijn/haar vak?

Of iets anders dat gerelateerd is aan het werk, waarvoor je diegene graag in het zonnetje zet? En wil je samen werken aan jullie ontwikkeling? Nomineer hem of haar voor de SMI Award!

Bekijk het congres » Bekijk het online pakket » ✔ Nomineer je collega »

SMI Award Nationaal Secretaresse Congres 2021

Hoe kun je nomineren en wat kun je winnen?

Nationaal Secretaresse Congres 2021

Nomineer je collega via het speciale Linkedin-bericht (zie hieronder). Tag hem/haar in een reactie op dit bericht en vertel waarom jouw collega de SMI Award verdient.

De prijzen:

 • Je collega maakt kans op de SMI Award wisseltrofee: die wil elke assistant op kantoor of thuis hebben staan. :)
 • Ook jij maakt kans! We verloten 5x2 tickets voor het online 'Jaar Lang Leren'-pakket onder alle geldige nominaties, zodat je samen met je genomineerde collega werkt aan jullie ontwikkeling.

Enkele spelregels:

 • De 5 winnaars van de tickets worden uiterlijk 7 januari bekend gemaakt via Linkedin.
 • De winnaar van de SMI Award maken we bekend tijdens het congres op 9 februari.
 • Heb je al een ticket (full of alleen online) of wil je zeker zijn van een ticket? Indien je deze prijs wint, krijg je je geld van het online ticket terug.
 • Je kunt je collega opgeven tot 5 januari 2021.
 • Alle assistants/ondersteuners/secretaresses mogen meedoen!

Nomineer je collega via LinkedIn:

Geldig bij inschrijving voor 1 december 2020:
Je ontvangt 100,- vroegboekkorting op het Full Ticket. Kom je samen met een of meer collega's? Dan ontvangen jullie maar liefst 200,- p.p. collegakorting.

Nationaal Secretaresse Congres 2021

Maak je keuze:

Ik schrijf me in voor het Full Ticket: het congres op 9 februari 2021 en het online ‘Jaar Lang Leren’-pakket.
Ik schrijf me alleen in voor het online ‘Jaar Lang Leren’-pakket.

 

Inlogcode:

Congres | 2021-02-09