SMI Degree: hét diploma voor ervaren assistants

Je bent een kei in je vak. Jouw doel is om nog beter te worden en vooral dat deze ervaring zichtbaar wordt op jouw CV. Permanente scholing is dé manier om te laten zien dat je het belangrijk vindt continu te investeren in je (persoonlijke) ontwikkeling.

We belonen je met studiepunten en het SMI Degree

Bij SMI ontvang je studiepunten voor alle gevolgde opleidingen en congressen; 2 studiepunten per gevolgde lesdag. Vanaf 12 punten kom je in aanmerking voor een van de drie opeenvolgende SMI Degrees.
Bekijk ons uitgebreide opleidingsaanbod

Leven Lang Leren: drie opeenvolgende diploma's

  1. SMI Assistant Degree: 12 studiepunten.
  2. SMI Top Assistant Degree: 24 studiepunten (dus 12 studiepunten extra). Daarnaast ontvang je na het behalen van dit diploma een opleidingsvoucher t.w.v. € 500,-.
  3. SMI Excellent Assistant Degree: 40 studiepunten in totaal. Daarnaast ontvang je een opleidingsvoucher van € 1.000,-.

Hoe ontvang je het SMI Degree?

Het diploma vraag je zelf aan. Als je voldoende studiepunten (12, 24 of 40) hebt behaald, stuur je van alle opleidingen een kopie van het certificaat/diploma, jouw voorletters, naam, geboortedatum en geboorteplaats naar ingeborg.de.vos@secretary.nl of:

Secretary Management Institute
T.a.v. Ingeborg de Vos
Antwoordnummer 27
5600 VB Eindhoven

 

Voorwaarden:

  • De termijn voor het behalen van het SMI Assistant Degree is 3 jaar. Dit gaat in vanaf jouw eerst gevolgde opleiding tot de aanvraag voor het diploma.
  • De termijn voor het behalen van het SMI Top Assistant Degree is wederom 3 jaar. Dit gaat opnieuw in na het behalen van het SMI Assistant Degree.
  • Aan het behalen van het SMI Excellent Assistant Degree hangt geen termijn.
  • Als je al eerder opleidingen hebt gevolgd bij SMI, tellen deze ook mee als studiepunten voor het diploma. Deze opleidingen hebben de afgelopen 3 jaar plaatsgevonden.
  • Incompany trainingen tellen ook mee: je ontvangt 1 studiepunt per dagdeel.
  • Het opleidingsvoucher is 1 jaar geldig en in te leveren voor één opleiding (niet geldig voor incompany trajecten).
  • De opleidingsvouchers zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.