Veel gestelde vragen

Wij zijn je graag van dienst en komen graag tegemoet aan jouw wensen. Daarom kan het beide, mits factuuradres in Nederland is. Denk vooral ook aan de interne po nummers, factuurnummer etc voor de spoedige afwikkeling
Omdat wij service voorop stellen proberen we zoveel mogelijk met je mee te denken. Mocht je achteraf de factuur aan willen passen, dan kan dat via de selfservicelink, die je ontvangt bij de bevestiging van je inschrijving.
Wij willen er alles aan doen om je zoveel mogelijk gemak te bieden. Daartoe vind je in de online leeromgeving (waarvoor je een code krijgt 10 dagen voor aanvang) al dit soort informatie.
Graag ontvangen we ook jouw collega’s. Om je zo goed mogelijk hierin tegemoet te komen, kun je een op maat afspraak maken met onze opleidingsadviseur. Neem vandaag nog contact op!
We begrijpen dat je verzekerd wilt zijn van een plek tijdens dit mooie programma, maar dat je wellicht intern nog goedkeuring nodig hebt. Reserveer dan (vrijblijvend) je plek via de website middels de button ‘reserveren’.
Ieder programma vergt een andere vorm van voorbereiding. Deze informatie vind je in de online leeromgeving, heb je nog geen code, neem dan contact op met de receptie 040 - 2974 974.
Soms is het gebruik van een eigen laptop of tablet handig. We geven dit dan nadrukkelijk aan in de online leeromgeving. Op de locaties is gratis Wi-Fi beschikbaar.
Ja, dat kan onder bepaalde voorwaarden. Zie artikel 13 (‘Annulering’) van de algemene voorwaarden.

Onze contactgegevens

Secretary Management Institute
Postbus 845
5600 AV Eindhoven
Tel. 040 - 2 974 947
opleidingsadvies@secretary.nl

Wil je je gegevens wijzigen?

Ben je veranderd van werkgever? Is je organisatie verhuisd, je naam of adres nog wel juist vermeld? Geef hier je wijzigingen door.


Privacy Statement

We nemen jouw privacy erg serieus, lees hier hoe we dat doen: Privacy policy


Algemene voorwaarden congressen en opleidingen

Het Secretary Management Institute (SMI) is onderdeel van Euroforum B.V. gevestigd te Eindhoven. Daar waar Euroforum staat, lees Secretary Management Institute. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 17075223.


Disclaimer

De tekst op deze website is met grote zorg samengesteld en mag op generlei wijze worden overgenomen of gekopieerd. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen.