SMI staat voor persoonlijk opleidingsadvies waar je écht iets aan hebt

Denk je na over het volgen van een cursus of opleiding? Een goed en persoonlijk advies helpt jou bij het maken van de juiste keuze. Wil jij je persoonlijk ontwikkelen, groeien in jouw functie of een specifieke vaardigheid verbeteren? Onze opleidingsadviseur brengt jouw leerbehoefte en groeimogelijkheden in kaart, zodat je precies weet welke opleiding bij jou past. Een advies waar je écht iets aan hebt! 

Ben je nog aan het oriënteren of gewoon nieuwsgierig hoe jij beter kunt worden in je vak, jezelf kunt uitdagen en jouw werk leuker en zinvoller kunt maken? Aarzel niet en bel voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij leren je graag kennen, ook als je je niet direct aanmeldt voor een cursus op opleiding. 

Met alle vragen kun je bij SMI terecht:

  • Inhoudelijke vragen over een cursus, opleiding of congres.
  • Persoonlijke coaching om jouw leerbehoefte en groeimogelijkheden in kaart te brengen.
  • Overtuigtips voor je manager: vind je het lastig om je manager te overtuigen van een opleiding of cursus die je wilt volgen? Wij weten precies met welke argumenten je jouw manager over de streep trekt.
  • Vergelijken... welke opleiding past het beste bij jou? Soms is het lastig kiezen, niet alleen in ons aanbod maar ook van andere opleiders. Wat is precies het verschil en welk resultaat mag je verwachten?
  • En alle andere vragen die je hebt over SMI en onze events.
Bekijk ons totale opleidingsaanbod

Podcast - we stellen ons graag aan je voor:

Luka Mans en Marjan Muller bieden in deze podcast een kijkje in de keuken van Secretary Management Institute. Hoe helpen we de managementassistent zich te ontwikkelen en wat maakt ons werk zo leuk?

Marjan Muller

Opleidingsadviseur

040 - 2 974 947
opleidingsadvies@secretary.nl