Over Secretary Management Institute: dé opleider voor management assistants

 

Hey jij, spin-in-het-web, ballen-hoog-houder, manager-van-je-manager en wat je allemaal nog meer doet. Je bent overduidelijk bewust bezig met je carrière, groei en zelfontwikkeling. Wat dat betreft hebben wij bij Secretary Management Institute een prachtig vak: het ontwikkelen van cursussen, opleidingen en congressen waarmee wij jou inspireren, motiveren en je zelfvertrouwen een boost geven.

Je kiest uit een groot en gevarieerd aanbod aan assistant opleidingen en events over o.a. management, vakinhoud en persoonlijke vaardigheden. Een groot deel is op HBO-niveau, zodat je die belangrijke stap zet in je persoonlijke groei. Jouw kennis en kunde toon je aan met ons waardevolle SMI Degree.

We staan klaar voor alle management assistants, secretaresses en ondersteuners sinds 1990, dus al meer dan 30 jaar lang! Dat maakt ons apetrots op ons team, toptrainers en adviesraad. Ook zijn we erg dankbaar voor alle assistants die voor ons opleidingsinstituut - onderdeel van Euroforum B.V. - hebben gekozen. Lees hier alle reviews van ruim 350 assistants. Maar liefst 100% van onze cursisten beveelt ons van harte aan!

Marjan, Ingeborg, Luka, Anouk, Demi, Niek, Elly, Guusje en Anemone

Zoek in ons complete aanbod

We laten ons graag adviseren door assistants, zoals:

Ellen Zengerink - Tech-savvy managementassistent

“Ik volgde de opleiding Hoger Management Support die ik geweldig vond, de cursus tech-savvy assistant en het Tech-savvy congres; dit is ook mijn specifieke interessegebied. Uit de opleidingen en congressen van SMI blijkt dat zij het vak serieus nemen; ze volgen de ontwikkelingen op de voet, spelen daar op in en blijven weg van ouderwetse invullingen en standaard opvattingen over ondersteuners.”

Simone van Gerwen - Directiesecretaresse

Simone, directiesecretaresse bij Equipe Zorgbedrijven Nederland BV; een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken door heel Nederland. Onder de vlag van Equipe Zorgbedrijven vallen de merken Xpert Clinic (hand- en polszorg), Xpert Orthopedie (orthopedische zorg), Helder kliniek (spataderen en anale aandoeningen) en Velthuis kliniek (cosmetische zorg).

Simone heeft bij SMI de Master opleiding zeer succesvol afgerond. Zij heeft daarna voor SMI een blog geschreven en als ervaringsdeskundige meegewerkt aan een aantal podcasts voor assistants.