Veilig leren en elkaar ontmoeten bij Secretary Management Institute

Laatste update 16-02-2022

Alle opleidingen en congressen gaan door. Vanaf 25 februari mogen we jou weer veilig en fysiek ontmoeten tijdens opleidingen en congressen. Het coronatoegangsbewijs is niet meer nodig voor opleidingen en congressen.

Het coronatoegangsbewijs is niet meer nodig voor opleidingen en congressen. Tijdens onze opleidingen en congressen hoef je geen mondkapje meer op te doen, geen 1,5 meter afstand te bewaren en word je niet geplaceerd op een vaste plaats. Wij nemen persoonlijk contact met jou op mochten er opleidingen of congressen zijn waar deze maatregelen wel van toepassing zijn.

We volgen continu de richtlijnen van het RIVM. Is de lesdag of het congres toch niet of juist wel weer mogelijk vanwege nieuwe maatregelen? Dan gaan we altijd door: op een ander moment of online. We informeren je persoonlijk bij eventuele wijzigingen van een opleiding of congres.

Heb je vragen? Staat het antwoord niet bij de meestgestelde vragen hieronder, dan helpt onze klantenservice je graag verder: bel 040 - 29 74 979 of stuur een mail naar opleidingsadvies@secretary.nl.

 

Meest gestelde vragen:


Onze nieuwe standaard voor opleidingen en cursussen: hybride leren

Als organisator van opleidingen en congressen brengen we assistants veilig samen om te leren en om te netwerken. Dit doen we door hybride leren, waarbij je klassikale lessen afwisselt met online lessen via Zoom:

  1. Veilig klassikaal leren op de leslocatie
  2. Interactief online leren via Zoom