Onze nieuwe standaard: blended leren

Als organisator van opleidingen en congressen brengen we assistants samen. Om te leren en om te netwerken. We volgen de Corona-maatregelen op de voet: de overheid richt zich op het verminderen van sociaal verkeer, niet (of zo min mogelijk) op zakelijk verkeer.

Om educatie door te laten gaan, zorgen we uiteraard voor een veilige leeromgeving voor onze deelnemers en medewerkers. Dit doen we door blended leren:

  1. Veilig klassikaal leren op de leslocatie door onze 7 garanties
  2. Veilig online leren via Zoom

Online leren, ik?! Een indruk van cursisten...

Voor veel assistants is online leren nieuw. En wie kan beter een korte indruk geven dan onze eigen cursisten? Een cursist van Kort en Krachtig Schrijven stuurde ons laatst:

'Het volgen van een online training was een nieuwe ervaring voor mij. Ook al geef ik de voorkeur aan klassikaal, was het op deze wijze ook een prima training. Veel lesstof was zeer goed te volgen. Het uiteengaan in groepjes om opdrachten te maken vond ik erg prettig en goed geregeld. Ook het delen van een sheet werkte prima. Goed getimede pauzes. Complimenten dus voor deze online uitstekend verzorgde training.' 

Een Tech-Savvy Assistant cursist vertelde ons:

'Ondanks dat het virtuele sessies waren, hingen we beide dagen aan de lippen van de docent. Ik heb een heel goed beeld gekregen van de huidige digitale veranderingen en hoe wij daar op in kunnen spelen. Ook de interactieve break outs verliepen vlekkeloos. Mijn complimenten.'

7 Garanties voor een veilige leeromgeving

Neem je deel aan een cursus/ opleiding of congres? Zo garanderen we een veilige leeromgeving, zodat onderwijs gewoon doorgaat:

  1. Leren op 1,5 meter afstand
  2. Schone ruimtes & desinfectiemiddel beschikbaar
  3. Tijdens congressen waarborgen crowdmanagers de afstand
  4. Verantwoorde koffie- en lunchpauze
  5. Duidelijke looproutes
  6. Veilige leslocaties
  7. Gezondheidscheck

Dit vertellen deelnemers aan de coronaproof workshops van Nationale Secretaresse Dag.

Bekijk de 7 garanties voor een veilige bijeenkomst (PDF)

Veilig leren bij SMI