Hybride leren bij SMI: voor een sterker leerresultaat

Hybride leren is een gevarieerde manier van leren: door klassikale bijeenkomsten te combineren met online sessies* via Zoom wordt jouw leertraject intensiever, persoonlijker en flexibeler. Het resultaat? Een groter leerrendement.

Al het lesmateriaal is te vinden in onze online leeromgeving.

Heb je vragen over jouw cursus of opleiding?
Neem contact op met onze opleidingsadviseur Marjan Muller: 040 29 74 947.


 

Hybride leren vergroot jouw leerresultaat:

 1. Verschillende leervormen versterken elkaar
  Door de diversiteit aan leervormen heb je meer (korte) leer- en contactmomenten, waardoor het leertraject intensiever wordt.
 2. Afstemming op jouw praktijk
  Het niveau, tempo en lesaanbod wordt nog meer gepersonaliseerd en afgestemd op jouw praktijk en persoonlijke leerdoelen. 
 3. Tijd en flexibiliteit
  Omdat een deel van de lessen online plaatsvindt, bespaar je reistijd en sta je niet in de file.
 4. Online persoonlijke coaching
  Met online 1-op-1 coaching ga je dieper in op je persoonlijke leervragen: een grote meerwaarde voor jouw leerrendement. Enkele voorbeelden:

*Wat kan ik me voorstellen bij online sessies?

Elke online sessie ziet er natuurlijk anders uit, maar verwacht niet dat je een hele dag achter je scherm zit te luisteren. Ook online en op afstand zorgen we voor een interactief en afwisselend programma. Een online lesdag kan er bijvoorbeeld zo uitzien:

 • 3 online Zoom sessies van 1,5 uur
 • Plenaire uitleg
 • Digitale break-outsessies waarin je in een kleine groep werkt aan een opdracht of casus
 • Een inspirerende talk van een gastspreker
 • Na een sessie werk je individueel en offline een opdracht uit
 • Gezamenlijke pauze met een verrassingselement

 

Online leren, ik?! Een indruk van cursisten...

Voor veel assistants is online leren nieuw. En wie kan beter een korte indruk geven dan onze eigen cursisten? Een cursist van Kort en Krachtig Schrijven stuurde ons laatst:

'Het volgen van een online training was een nieuwe ervaring voor mij. Ook al geef ik de voorkeur aan klassikaal, was het op deze wijze ook een prima training. Veel lesstof was zeer goed te volgen. Het uiteengaan in groepjes om opdrachten te maken vond ik erg prettig en goed geregeld. Ook het delen van een sheet werkte prima. Goed getimede pauzes. Complimenten dus voor deze online uitstekend verzorgde training.' 

Een Tech-Savvy Assistant cursist vertelde ons:

'Ondanks dat het virtuele sessies waren, hingen we beide dagen aan de lippen van de docent. Ik heb een heel goed beeld gekregen van de huidige digitale veranderingen en hoe wij daar op in kunnen spelen. Ook de interactieve break outs verliepen vlekkeloos. Mijn complimenten.'