Cursus Slimmer werken met Outlook en M365

SMI Certificaat 4 studiepunten
Type:
2-daagse cursus
Startdatum:
12 november 2024
Locatie:
La Vie Utrecht
Vorm:
Hybride programma

Optimaliseer jouw werkdag met Outlook & timemanagement

 • Creëer een overzicht van al jouw taken en deadlines door integratie van Outlook met To Do, Teams & OneNote
 • Organiseer jouw werk en volle agenda nog slimmer en productiever
 • Voorkom onnodig tijdverlies en stel de échte prioriteiten
 • Behoud focus tijdens ad hoc taken en onderbrekingen
 • Zet Outlook en Copilot in als jouw digitale assistent in plaats van andersom

Haal jij het maximale uit jouw werkdag?

Het is maandagochtend en jij opent Outlook... 48 ongelezen mails, 10 rode vlaggetjes en 6 kleuren in jouw weekagenda. Help! Jij hebt al langer het voornemen om de ‘boel’ aan te pakken, dieper in de functies te duiken en jouw werk slimmer te organiseren. Jij stelt jezelf de vragen:

 • Waar begin ik en hoe pak ik dit aan in een baan met 1001 ad hoc taken?
 • Hoe haal ik het optimale uit mijn werkdag en laat ik Outlook daadwerkelijk voor mij werken?

Tijdens deze 2-daagse cursus doe jij uitgebreide praktische Outlook kennis op en richt jij jouw eigen cockpit in door integratie met andere tools zoals OneNote, To Do en Teams. Hierdoor heb jij altijd het overzicht over jouw agenda(’s) en taken en weet jij waar jij je kostbare tijd écht aan moet besteden.

 

Dit leer jij in twee dagen:

Dag 1: Je gaat aan de slag met het inrichten van jouw eigen Outlook cockpit en leert Outlook integreren met M365 tools zoals To Do, OneNote en Planner. Na deze dag heb jij geleerd hoe je optimaal het overzicht weet te bewaren over al jouw taken en deadlines en hoe jij jouw inbox en agenda optimaal kan managen.

Dag 2: Jij leert met het Eisenhouwer kwadrant prioriteiten stellen, optimaal plannen in een omgeving van onderbrekingen en ad hoc taken én hoe je ook door jouw eigen gedrag slimmer en sneller kunt werken. Hierdoor haal jij het maximale uit jouw werkdag!

 • Extra online coaching en Q&A: na afloop van de klassikale lesdagen is er een online coaching. Hierbij heb je de mogelijkheid om eventuele struikelblokken of openstaande vragen te bespreken.
 • Inclusief e-book Slimmer werken met Outlook: bij deelname aan de cursus ontvang je het e-book Slimmer werken met Outlook van Astrid Vedder. Een waardevol naslagwerk voor blijvend resultaat.

 

Deze cursus is aan te bevelen voor iedereen die:

 • Worstelt met een volle inbox en onoverzichtelijke to-do taken
 • Weet dat er flinke tijdwinst te behalen is door juist gebruik van Outlook en M365 tools
 • De regie wil (her)pakken op alle informatiestromen, ad hoc taken en deadlines
 • Het maximale uit de werkdag wil halen en kostbare tijd wil besteden aan echt belangrijke zaken
 • Vaak aan het eind van de werkdag denkt: wat heb ik vandaag eigenlijk gedaan?!

Heb je vragen of hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Download de brochure voor een compleet overzicht van deze cursus.
Of neem contact op met onze opleidingsadviseur Marjan Muller, tel: 040 – 2 974 947. E-mail: opleidingsadvies@secretary.nl.

Neem je eigen laptop mee

Een eigen laptop of bedrijfslaptop waarin je op jouw eigen werkomgeving kunt inloggen, is een pre. Toegang tot je eigen M365 account is voor deze cursus nodig. Je gaat direct praktich aan de slag! Let op: is je laptop beveiligd? Dan kun je niet zomaar inloggen op een openbaar wifi netwerk.


Inclusief certificaat en studiepunten voor het SMI Degree

Aan het einde van deze cursus ontvang je het deelnamecertificaat van Secretary Management Institute. Omdat je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, belonen wij dat daarnaast met 4 studiepunten waarmee je spaart voor een SMI Degree.

Bij 12 studiepunten heb je recht op het SMI Assistant Degree. Bij 24 studiepunten heb je recht op het SMI Top Assistant Degree en bij 40 studiepunten ontvang je het SMI Excellent Assistant Degree. Met ieder van deze diploma's maak jij jouw ervaring zichtbaar: erg interessant voor jouw organisatie en CV! Meer informatie over studiepunten en het SMI Degree

 
Zo overtuig je jouw manager

Twijfel je of jouw manager wel goedkeuring kan/wil geven voor deze cursus Slimmer werken met Outlook & M365? Misschien denk je dat er geen budget (meer) beschikbaar is? Of vraag je je af of jouw opleidingsbehoefte wel groot genoeg is? Hierover kunnen we heel duidelijk zijn: dat zijn aannames die je nu tegenhouden. Je bekijkt deze opleiding niet voor niets: jij wilt jezelf ontwikkelen, dus ga ervoor!

Wij helpen je om de drempel richting jouw manager weg te nemen. In dit blog geven we je 10 tips waarmee je je goed voorbereidt op het gesprek met jouw manager. Ook maak je jouw persoonlijke opleidingsvoorstel. Jouw manager móet daarna wel overtuigd zijn...

Programma van de cursus Slimmer werken met Outlook & M365

Beide dagen start het programma om 09.30 uur (ontvangst 09.00 uur) en eindigt om 17.00 uur.

Jouw deskundige docent:

img-Astrid Vedder

Astrid Vedder

Astrid is al sinds 2014 een ervaren trainer op het gebied van timemanagement en digitale tools zoals Outlook, Teams, OneNote en To Do. Astrid heeft in verschillende branches haar sporen verdiend als project-, verbeter- en afdelingsmanager. In combinatie met haar kennis van Lean en verandermanagement (MBA) en organisatie skills als event coördinator is zij zeer breed onderlegd. Analyseren, structureren en organiseren zit in haar bloed en dit weet zij als geen ander over te brengen.

Zelfs cursisten die al jaren met Outlook werken, verrast Astrid met tips & tricks. Ze brengt vol enthousiasme veel afwisseling in haar trainingen aan en maakt tijd voor het uitwisselen van praktijksituaties, zodat het je aanspreekt.

Volgens Astrid zijn Outlook, Teams en TImemanagement een prachtige combinatie. Meestal wordt in andere trainingen slechts één of van de drie behandeld...

"Neem de regie over je dag! Blijf zelf aan het roer staan en laat je niet leiden door de waan van de dag. Altijd goed overzicht houden over je taken en prioriteren is hierbij het belangrijkste. Het werk is nooit af, maar als jij 's avonds weet dat je aan het juiste gewerkt hebt dan kun je met een voldaan gevoel naar huis gaan."

Algemene Informatie

De klassikale dagen van deze 2-daagse Cursus/Training vinden plaats bij La Vie Utrecht te Utrecht.
Tijdens jouw hele leertraject word je ondersteund door Mijn Online Leeromgeving.

La Vie Utrecht
St Jacobsstraat 61
3511 BP
Utrecht
Route beschrijving
tel: 030-2340088

Dag Datum Tijd Locatie
Dag 1 12 november 2024 09:30 - 17:00 La Vie Utrecht
Dag 2 26 november 2024 09:30 - 17:00 La Vie Utrecht
1-uur online coaching / Q&A 9 december 2024 09:30 - 10:30 online
Komt de datum niet goed uit?
Wij verzorgen jaarlijks meerdere edities. Bel Marjan Muller voor de mogelijkheden.
Telefoon: 040 - 2 974 947

Jouw investering

De investering voor deze 2-daagse Cursus/Training bedraagt € 1999,00,- (excl. btw) per persoon.
Dit bedrag is inclusief koffie, thee en lunch op klassikale dagen en toegang tot de online leeromgeving.

Studiepunten voor het SMI Degree

Cursus Slimmer werken met Outlook en M365 levert je 4 studiepunten op.
Al vanaf 12 studiepunten heb je de kans om zelf een van de drie opeenvolgende SMI Degrees aan te vragen.
Want als je jezelf ontwikkelt, wil je ook dat deze ervaring zichtbaar wordt op jouw CV. Om aan te tonen dat je deze 2-daagse Cursus/Training succesvol hebt afgerond, krijg je van ons het certificaat van deelname met daarop het aantal behaalde studiepunten

 • SMI-punten 4

Ondersteund door online leeromgeving

Tijdens de opleiding maak je, naast de bijeenkomsten, gebruik van 'Mijn Online Leeromgeving'. Hier vind je (extra) leermaterialen die aansluiten bij de lesbijeenkomsten, zoals video's, artikelen, eventueel huiswerk en verwijzingen naar boeken. Mijn Online Leeromgeving gebruik je ook als netwerkinstrument en voor interactie: alle deelnemers en docenten zijn via de leeromgeving snel te bereiken. Voor aanvang van de opleiding ontvang je een inlogcode voor de online leeromgeving en een uitnodiging om jouw profiel aan te maken.

Naar Mijn Online Leeromgeving
 online leeromgeving

Recensies van de cursus Outlook en M365

 

 • 'Heel fijne hands-on cursus die voor mij echt een verschil heeft gemaakt, met top-trainer.'
 • 'Praktisch, helder en voor iedereen geschikt die met Outlook werkt.'
 • 'Ik heb veel praktische zaken geleerd. De kunst is deze in real life toe te gaan passen en een gedragsverandering aan te gaan...'
 • 'Efficient. Lesdag 1 vond ik fijn dat je in je eigen werkomgeving het 'dashboard' kon inrichten, daardoor ga je het ook direct toepassen in de praktijk.' 

 

 • 'Veel interactie. Theorie wordt heel slim afgewisseld met interactieve opdrachten: je past deze namelijk direct toe. Dit zorgt niet alleen voor bewustwording, maar het zorgt er ook voor dat je stapsgewijs leert hoe en waarom je dingen concreet anders/slimmer kunt doen.'
 • 'Waardevol dat eerst de basis wordt verteld en je daarna zelf aan de slag gaat om Outlook zo in te richten dat je taken kunt managen vanuit Outlook.'
 • 'Astrid is leuk! Ze is spontaan, toegankelijk en zeer kundig.'

Download de brochure

voor een compleet overzicht van het programma.

Download de brochure

voor een compleet overzicht van het programma.

 • 1
 • 2

Privacy policy

Startdatum:
12 november 2024
Prijs:
€ 1999,- excl. BTW
Schrijf je nu in Reserveer mijn plek

Persoonlijk Opleidingsadvies

Wil je meer informatie of advies waar je écht iets aan hebt? Onze opleidingsadviseur helpt je graag.

Marjan Muller:
Telefoon:
040 - 2 974 947
Mobiel:
06 - 10 352 606

SMI opleidingen

Sinds 1991
33.000+ cursisten
Docenten uit Praktijk
SMI Diploma
Beoordeeld met een 8,9