Testjes voor de nieuwsgierige secretaresse: leer jezelf kennen

Speciaal voor jou als assistent hebben wij allerlei online testjes ontwikkeld. Hiermee leer jij jezelf binnen één minuut beter kennen. Bekijk hieronder het overzicht en ga aan de slag!


 

Test: Hoe Tech Savvy ben jij al?

Digitale toepassingen zijn niet meer weg te denken uit het werk van de moderne secretaresse. Met deze test ga je na hoe sterk jij bent toegerust met digitale kennis en vaardigheden.

 

Doe de test

Test: Hoe goed ben jij al in projectmanagement?

Dit vakgebied is ontzettend breed: heb jij de juiste kennis en bekwaamheden om succesvol projecten te leiden?

 

Doe de test


 

Test: Hoe digitaal vaardig ben jij?

Weet jij al welke digitale toepassingen belangrijk zijn (en welke niet) voor jou en je organisatie? Met deze test ga je na hoe digitaal vaardig je op dit moment bent.

 

Doe de test

Test: Hoe fit is jouw brein?

Met een fit brein ben je creatiever, communicatiever en meer gefocust. Wat doe jij allemaal op je werk, om je brein vitaal te houden?

 

Doe de test


 

Test: Wat zijn jouw belangrijkste drijfveren?

Je kunt voor van alles warm lopen in je werk, van gezelschap tot prestaties. Als je weet wat jouw drijfveren zijn, dan wordt het gemakkelijker om je werk in te richten op een manier die bij je past.

 

Doe de test

Test: Waar leg jij de focus op?

Op je werk komen steeds nieuwe dingen op je pad. Hoe ga jij daarmee om? En wat kan beter? Ontdek met deze test of jouw focus in balans is en krijg handige tips.

 

Doe de test


 

Test: Durf jij uit je comfort zone te stappen?

Om kansen te grijpen en jezelf te ontwikkelen moet je soms uit je comfort zone stappen. Dat kan eng zijn, maar ook veel opleveren. Met deze test kan je nagaan hoeveel moeite het jou kost om uit je comfort zone te stappen en wat je kan doen om kansen niet aan je neus voorbij te laten gaan.

 

Doe de test

Test: Hoe hoog scoor jij op werkgeluk?

Om lekker in je vel te zitten is het belangrijk dat je je happy voelt op je werk. Met deze test achterhaal je hoe vaak jij momenten van werkgeluk beleeft. En?

 

Doe de test


 

Test: Hoe groot is jouw veerkracht?

Tegenslagen horen bij het leven, en iedereen krijgt ermee te maken. De uitdaging is om ze zo adequaat mogelijk aan te pakken, zodat je er snel weer bovenop bent. Met deze test ga je na hoe groot jouw veerkracht is en hoe je die (nog verder) kan vergroten.

 

Doe de test

Test: Hoe future proof ben jij?

Om lekker in je vel te zitten is het belangrijk dat je je happy voelt op je werk. Met deze test achterhaal je hoe vaak jij momenten van werkgeluk beleeft. En?

 

Doe de test


 

Test: Hoe oefen jij invloed uit?

Volgens psycholoog Robert Cialdini zijn er 6 manieren waarop je invloed uit kan oefenen, 6 zogenaamde beïnvloedingswapens. In deze test komen 3 van deze beïnvloedingswapens aan bod. Welke zet jij het meest vaak in om invloed uit te oefenen?

 

Doe de test

Test: Hoe versterk jij je eigen kracht?

Iedereen zit wel eens in een dip. Hoe laad jij je dan weer op? Wat zorgt ervoor dat jij jezelf hervindt en opnieuw in je kracht komt te staan? Deze test helpt het je nagaan.

 

Doe de test


 

Test: Hoeveel power heb jij?

Hoeveel pit en power laat jij zien in je werk? Doe de test en laat zien hoeveel power en pit jij laat zien in je werk.

 

Doe de test

Test: Hoe ga jij met de tijd om?!

De tijd lijkt altijd sneller te gaan dan je denkt, zeker op het werk. De grootste tijdvreter zijn andere mensen. Zij verstoren vaak de planning die jij in je hoofd had. Met deze test ga je na hoe goed jij deze tijdvreter weet te managen en welke gevolgen dat heeft voor jouw stressniveau.

 

Doe de test


 

Test: Hoe rijk voel jij je?!

Rijk zijn is geen kwestie van geld, maar van gevoel! Met deze test kun je nagaan hoe rijk jij je mag voelen.

 

Doe de test